Sohvapöytä tuli taloon! Tamminen JOAK 18 -sohvapöytä

Sijoitin sisutukseen, kun ostimme pitkän harkinnan jälkeen kaveriltamme Jussilta käsintehdyn tammisen sohvapöydän. Se sopii olohuoneeseemme täydellisesti!

Aiemmat asuntomme ja olohuoneemme ovat olleet sen verran pieniä, ettei niihin ole mielestäni sopinut sohvapöytä, enkä ole sellaista kaivannutkaan. Nykyisessä asunnossamme olohuone on kuitenkin sen verran tilava, että omat huonekalumme tuntuvat jopa vähän pieniltä. Sohva voisi olla isompikin ja nojatuolikin mahtuisi sen kaveriksi. 

Uutta sohvaa emme kuitenkaan ole ostamassa emmekä muutenkaan suuria hankintoja tekemässä, koska jossain vaiheessa taas olemme muuttamassa tästä pois, ja mielestäni on turha tehdä hankintoja ns. väliaikaiseen asuntoon, jos kaikki tarpeellinen kuitenkin periaatteessa löytyy. 

Sohvapöytä kuitenkin toivon mukaan on pitkäikäinen hankinta ja tulevaisuudessakin asumme asunnossa, johon sellainen mahtuu. Miljan poikaystävä Jussi suunnittelee ja valmistaa kauniita, selkeälinjaisia sohvapöytiä, ja olimme jo pidempään suunnittelleet oman puolisoni kanssa sellaisen hankkivamme. 



Tänä talvena viimein (kun molemmat olemme siirtyneet työssäkäyvien ihmisten kerhoon) teimme Jussille tilauksen ja saimme tämän ihanan tammisen pyöreän pienen sohvapöydän olohuonettamme koristamaan. Tuo tammi sävynä käy meille täydellisesti. Pyöreä pöytä on JOAKin kolmesta mallistosta keskimmäistä eli JOAK 18 -sohvapöytä

JOAKin sohvapöydät ovat tietysti käsin tehtyjä ja kotimaisia sekä kestävistä puulajeista valmistettuja. Pienyrittäjältä hankitusta tuotteesta tulee aina hyvä mieli, kun tietää että kyseessä on aidosti kotimainen ja laadukas hankinta.

Tämä sohvapöytä on muuten siitäkin hyvän kokoinen, että se sopii halutessa ja tarvittaessa myös sivupöydäksi. 



Hauska kasvoruukku on muuten Moodidoosta ja matto Annivalista. Pienyrittäjiä nekin, molemmat ihania sisustusliikkeitä kahdella kotipaikkakunnallani. Suosittelen piipahtamaan, jos liikut Hyvinkäällä tai Muuramessa päin. Toki molemmilta löytyy myös verkkokaupat. 

Kurkkaa myös JOAKin sohvapöydät ja verkkokauppa osoitteesta joak.fi!

Minkä suuremman sisustushankinnan sinä olet tehnyt viimeksi?

- Anniina

Kommentit