Värikäs vappumeikki




Ihanaa vappua! Tein juuri itselleni ihanan kirjavan meikin, jolla olisi tarkoitus lähteä juhlimaan vappua. 


Erityisesti vappuna on kiva leikitellä hieman erikoisemmilla meikkauksilla. Sain inspiraatiota tähän vappumeikkiin Meikkipää by Riia & Laura -blogista, jossa esiteltiin ideoita vappumeikkeihin. Innostuin välittömästi värikkäästä ja pilkullisesta silmämeikistä, jota päätin testata! Olenkin kaivannut jotain uutta glitter- ja hologramintoilun jälkeen, joten tämä tuntuu todella freshiltä.




Meikissä käytin vähän sekaisin kaikkea, mitä meikkilaatikostani sattui löytymään. Testasin ensin kämmenselkään, mitkä sävyt ja tuotteet toimivat parhaiten. Parhaat pigmentit irtosivat huulilakoista  ja setting sprayssa kostutetuista luomiväreistä. Käytin tosi erilaatuisia tuotteita, joten setting sprayn merkitys korostuu tässä meikissä. Sitä saikin suihkia vielä meikkauksen lopuksi huolella ympäri naamaa.

Uitin siis kapeakärkistä sivellintä setting sprayssa ja sitten luomivärissä, minkä jälkeen tuputtelin pilkkuja kasvoilleni.  Huulilakkojen kohdalla en käyttänyt setting spraytä apuna, sillä niiden koostumus tuntui sopivalta sellaisenaan.  Tärkeää oli putsata sivellin aina, kun vaihtoi väriä. Erivärisillä eyelinereilla pilkuista saisi varmasti vielä tasaisempia. Tosin, itse pidän myös tällaisesta epätasaisemmasta lookista – pilkut ovat kuin pieniä maaliroiskeita.






Nyt ei auta kuin toivoa, että meikki pysyisi naamassa iltaan saakka! Toisaalta tällainen väripläjäys voisi olla ihan hauska levähtäneenäkin, heh.

Millaisella lookilla sinä aiot lähteä viettämään vappua?

–Milja

Kommentit