Itse sidottu kukkakimppu on ihanin – Kuulumisia ja kukkiensidontakurssin tuotos


Osallistuin ensimmäistä kertaa elämässäni kukkiensidontakurssille – ja olin ihan innoissani! Tällainen kimppu kurssin tuloksena syntyi.

Kukkuu! Mäkin olen täällä edelleen, vaikka hieman hiljaista on ollut tämä bloggaamiseni viime kuukausina. Kuten rivien välistä on tullut esiin, ja Milja kirjoitti synttäripostauksessamme, asumme nykyään eri paikkakunnilla, mikä vaikuttaa bloggaamiseen siten, että teemme vähemmän blogijuttuja konkreettisesti yhdessä.

Yhdessä tekeminen on aina paljon innostavampaa kuin yksin. Toki myös talvinen pimeys vaikuttaa alentavasti bloggausintoon, ja on tässä tehty aktiivista työnhakua, aloitettu uusi työ ja valmistuttu kahdesti maisteriksikin viimeisen puolen vuoden sisällä. Sellaisia kuulumisia mulla ja syitä siihen, miksi mua ei ole paljon täällä blogissa näkynyt.

Niin, ja kirjoitan nykyään myös toiselle sivustolle, nimittäin avasimme Oma huone -podcastimme kylkeen Oma huone -verkkosivun. Jos kirjat, kirjoittaminen ja muu kulttuuri kiinnostaa, kannattaa laittaa vaikka Oman huoneen Instagram tai Facebook seurantaan.

Nyt kuitenkin on tarkoitus antaa huomiota myös tälle blogille ja useampia postauksia on tulossa myös multa! Ensimmäiseksi tulin tervehtimään tämän ihanan, itse tehdyn kukkakimpun kanssa.



Täällä Hyvinkään keskustassa on ihana sisustuskauppa nimeltä Moodidoo, jonka kassalta pääsiäisenä tiskiharjan vaihtopäätä ostaessani huomasin ilmoituksen Kukkahuone Linnean kursseista. Seuraava kurssi järjestettiin heti pääsiäisen jälkeisenä keskiviikkona kyseisessä liikkeessä, ja ilmoittauduin mukaan.

Kurssilla sidottiin keväiset, rennot ja rönsyilevät kimput spiraalitekniikalla. En ole koskaan ennen harrastanut kukkiensidontaa satunnaisia voikukkaseppeleitä lukuunottamatta. En todellakaan tajua, miksen ole keksinyt ennen, että siinä yhdistyvät täydellisellä tavalla kukat ja käsillä tekeminen! Olin aivan innoissani!


Vähän tuolta vihreät hapsottaa ja kuvassa ruusut ovat jo hieman lakastuneet, mutta oli niin ihanaa päästä valitsemaan ja sommittelemaan kaikki alusta loppuun itse. Tuo on tuonut niin paljon iloa (niin kuin kukat kyllä muutenkin mulle tuo), että sanoisin että 30 euroa hyvin käytetty.

Oletko sinä koskaan kokeillut kukkien sidontaa? Ja hei, mukavaa vappua!! 

- Anniina

Kommentit